گنج بزرگ ایران که هنوز پیدا نشده؟

در واقع فکر این  که کسی دوست ندارد گنجی را پیدا کند به همان اندازه که در جهان گنجی وجود ندارد، خنده دار دور از ذهن است. در ضمیر ناخودآگاه  هر آدمی علاقه به پیدا کردن گنج و گنجینه، مثل آتش زیر خاکستری است که هر زمانی امکان شعله ور شدن  آن را دارد.

گنج پنهانی که می خواهیم درباره ی آن صحبت کنیم، بزرگ ترین گنج ایران است. که دارای خصوصیات جالبی است. این گنج ایرانی هم پیدا نشده است، هم بزرگ ترین گنج جهان است. که هم افسانه ای عجیب به همراه خود دارد.

لطفا همین الان بزرگ ترین گنج های گم شده ی دنیا را جستجو کنید. خواهید دید که لیست یک گنجینه ی بسیار بزرگ را در خود کم دارد . آن بزرگ ترین گنج ایران است که گم شده و هنوز هم پیدا نشده است! برخی از کارشناسان باستان شناسی حتی می گویند که این گنجینه ممکن است که بزرگترین گنج زمان در جهان هم باشد.که بی شک در ایران مدفون شده است.

حال به نظر شما این گنج مدفون در کجای ایران است؟

بر اساس اطلاعات تاریخی، بزرگ ترین گنج ایران یا گنجینه ی پادشاه بزرگ ایرانیان در زمان سلسله ی هخامنشیان، داریوش سوم هخامنشی که در بین سال های ۳۸۰ تا ۳۳۰ قبل از میلاد پادشاهی و زندگی می کرده است، شاید بزرگ ترین گنج تمامی دوران ها در سراسر جهان باشد.

این گنج بسیار بزرگ از دوران ایران باستان که در دست پادشاهان هخامنشی بوده است. سرنوشت های مبهمی همراهی کرده است. می گویند که بخشی از این گنج را امپراتور مقدونیان، اسکندر کبیر که در بین سال های ۲۳۲ تا ۳۵۶ قبل از میلاد مسیح می زیسته است.

زمانی که در سال های حدودی ۳۳۴ قبل از میلاد در زمان امپراطوی هخامنشیان  حمله ایی به ایران صورت داد. ایران را به تسخیر خود در آورده و گنجینه را با خود برده است.

گنج بزرگ ایران که هنوز پیدا نشده؟

که این دفینه های ارزشمند در شوش، ایسوس که در حال حاضر، شهری در مرزهای کشور ترکیه ی کنونی می باشد. دمشق و تخت جمشید را چپاول کرده و به تاراج برده است.

غارت اسکندر کبیر

امپراتور فاتح ایران هخامنشی، اسکندر کبیر تنها در بخش تخت جمشید با خود در حدود ۹ هزار تالنت (تالنت واحد سنجش وزن طلا و نقره بوده است که برابر با معیارهای وزنی امروزی برابر است با ۲٫۵ کیلوگرم) طلا و ۴ هزار تالنت نقره به غنیمت گرفت و با خود به تاراج برد.

با احتساب این مقدار با معیارهای امروزی، اسکندر مقدونی در حمله به ایران و قلمروی امپراطوری هخامنشیان،  بیش از ۱۰۰۰ تن یا به حساب سر انگشتی دیگری بیش از ۵۰ کاروان بزرگ از حیوانات بارکش که فقط غنیمت یکی از شهر های ایران را با خود حمل می کردند را برده است.

البته بهتر بگوییم که غارت کرده است. البته داستان غارت این گنج ها به همین جا ختم نمی شود!

نظر مورخان

مورخ و وقایع نویس باستانی یونانی به نام دیودور، درباره ی یورش اسکندر به ایران این گونه می گوید. که پس از یورش اسکندر به ایران و نابودی و تاراج ثروت های ایرانیان اسکندر سرنوشت ایران را عتغییر داد.

او می گوید که: اسکندر کبیر گنج های حاصل از تمام گنج خانه های تسخیر شده در ایران را بر بیش از ۳ هزار شتر بارکش و ۱۰ هزار جفت قاطر که در مجموع بیش از ۲۳ هزار حیوان بارکش می شود را سوار بر کشتی کرد و به کشور خود برد

گنج بزرگ ایران که هنوز پیدا نشده؟ سکه های داریوش سوم

ایا این گنج پیدا خواهد شد؟

بنا به اسناد باستانی موجود، داریوش هخامنشی قبل از آن که بمیرد. دستور داد که تمامی طلاها، نقره ها و اشیای قیمتی دیگر را در نزدیکی شهر دفن کنند. وقتی که اسکندر اقامتگاه تابستانی را به تسخیر در آورد، هیچ اثری از گنج داریوش بر جای نمانده بود.

تلاش های بی ثمر 


اسکندر نیروهایش را وادار کرد هفته ها در اطراف شهر بدنبال گنج مدفون بگردند. که در اصل جستجویی بی حاصل و بی نتیجه بود. این گنجینه ی بزرگ، به گفته ی کارشناسان حدودا نصف دارایی هخامنشیان بوده است.

۲۵۰سال بعد، سردار رومی مارکوس لیزینیوس کراسوس به جستجوی این گنجینه ی طلا پرداخت. که برای آن حتی با پارت ها، یکی دیگر از اقوام آسیای صغیر وارد جنگ شد. و به نتیجه ای نرسید.

بعد از او، پارت ها، سرداران رومی ژولیوس سزار، مارکوس آنتونیوس و همچنین امپراتور روم، نرون نیز، همگی به دنبال گنج داریوش گشتند، و به هیچ نتیجه ای نرسیدند. آخرین بار که تلاشی برای پیدا شدن این گنج صورت گرفت، در سال ۱۳۵۲ بود که به هیچ نتیجه ای نرسید.

 

گنج بزرگ ایران که هنوز پیدا نشده؟

آیا پیدا می شود ؟ این سوال بزرگ را چه کسی جواب خواهد داد؟

گنج بزرگ ایران که هنوز پیدا نشده؟ بنا به اسناد باستانی موجود، داریوش هخامنشی قبل از آن که بمیرد دستور داد که تمامی طلاها، نقره ها و اشیای قیمتی دیگر را در نزدیکی شهر دفن کنند. وقتی که اسکندر اقامتگاه تابستانی را به تسخیر در آورد، هیچ اثری از گنج داریوش بر جای نمانده بود. اسکندر نیروهایش را وادار کرد هفته ها در اطراف شهر بدنبال گنج مدفون بگردند که در اصل جستجویی بی حاصل و بی نتیجه بود. این گنجینه ی بزرگ، به گفته ی کارشناسان حدودا نصف دارایی هخامنشیان بوده است. ۲۵۰سال بعد، سردار رومی مارکوس لیزینیوس کراسوس به جستجوی این گنجینه ی طلا پرداخت و برای آن حتی با پارت ها، یکی دیگر از اقوام آسیای صغیر وارد جنگ شد و به نتیجه ای نرسید. بعد از او، پارت ها، سرداران رومی ژولیوس سزار، مارکوس آنتونیوس و همچنین امپراتور روم، نرون نیز، همگی به دنبال گنج داریوش گشتند و به هیچ نتیجه ای نرسیدند. آخرین بار که تلاشی برای پیدا شدن این گنج صورت گرفت، در سال ۱۳۵۲ بود که به هیچ نتیجه ای نرسید. گنج بزرگ ایران که هنوز پیدا نشده؟ آیا پیدا می شود ؟ این سوال بزرگ را چه کسی جواب خواهد داد؟

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید